Θέλεις κάτι διαφορετικό; "Προσεχώς απόδραση"

2017-09-26

Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλεις κάτι διαφορετικό; Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση: Γίνε ντετέκτιβ για μια νύχτα!

Που και πότε; Στο El Convento Del Arte από τις 15 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 19.00.

Πας με την παρέα σου, τρώτε απο το υπέροχο menu που επιμελείται ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας ή πίνετε χαλαρά το ποτό σας, παρακολουθείτε την υπόθεση και, στη συνέχεια, αναλαμβάνετε ρόλο... ντετέκτιβ: Αξιολογείτε τα στοιχεία που σας δίνονται, ανακρίνετε τους ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σας, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι εσείς τους ρωτάτε, και λύνετε τους γρίφους που θα βοηθήσουν τον Γιάννη Ποντίκη να δραπετεύσει! 

Η Υπόθεση...:

Βρισκόμαστε στη φυλακή του Κούκου, μία φυλακή υψίστης ασφαλείας. Ο Γιάννης Ποντίκης είναι καταδικασμένος σε ισόβια, κατηγορούμενος άδικα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ στην πολυεθνική όπου εργαζόταν. Στη διάθεσή του έχει έγγραφα και στοιχεία που αποδεικνύουν τη δική του αθωότητα, αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει πρώτα να αποδράσει.

Στην προσπάθειά του να το σκάσει από τη φυλακή, συναναστρέφεται με 5 άλλους χαρακτήρες, κάθε ένας από τους οποίους έχει κάτι που ο Ποντίκης χρειάζεται για να τα καταφέρει.

  • Κείμενο - Σκηνοθεσία : Γιάννης Σαρακατσάνης
  • Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη
  • Σκηνικά: Πηνελόπη Ασλάνογλου
  • Τεχνική Επιμέλεια: Κώστας Κριεμπάρδης
  • Επικοινωνία: Γεωργία Ζούμπα
  • Φωτογραφίες: Γιάννης Ριζομάρκος
  • Τρέιλερ: Θέμης Γύπαρης

Ερμηνεύουν: Θανάσης Ζερίτης, Μάνος Κανναβός, Αλεξάνδρα Ούστα, Χρήστος Πίτσας, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σωσώ Χατζημανώλη

Διάρκεια: 2 ώρες

Είσοδος: 16 ευρώ με κρασί/μπύρα ή αναψυκτικό, 26 ευρώ με δείπνο (Στην τιμή του μενού δεν συμπεριλαμβάνεται η κατανάλωση ποτού)

Γιατί αγαπάμε διαδραστικές παραστάσεις (ειδικά όταν γίνονται απο τους καλύτερους στο είδος!) 

Κρατήσεις: 6943 770690 ή info@vrestondolofono.gr (Tip: Κάντε κράτηση απο νωρίς γιατί προβλέπεται κοσμοσυρροή).