Για σένα νοιάσου και γυμνάσου!

2017-10-05

Γιόγκα αγάπη μου..

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Έχεις π.χ. καιρό να ασχοληθείς με οποιοδήποτε είδος γυμναστικής ή έχεις τραυματιστεί στο παρελθόν; Ή μήπως θέλεις να εστιάσεις περισσότερο στην πνευματική εκγύμναση και να επικεντρωθείς σε τεχνικές αναπνοής και στον διαλογισμό; 

Ό,τι και να απαντήσεις, υπάρχει και για σένα το είδος γιόγκα που σου ταιριάζει. Εάν ας πούμε ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, τότε καλύτερα να προτιμήσεις Hatha (ταιριάζει σε όλες, αρχάριες ή προχωρημένες) ή Viniyoga (χαμηλής έντασης, δυναμώνει, φέρνει ισορροπία, θεραπεύει και προτιμάται από όσες υποφέρουν από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε ανάρρωση) ενώ αν ανήκεις στη δεύτερη, τότε η Kundalini (τεχνικές αναπνοής, διαλογισμός και καθοδηγούμενη χαλάρωση) θα σου ταιριάξει γάντι - άσε που ενδέχεται να ενισχύσει και τη σεξουαλικότητά σου!


Εάν καταφέραμε να σου τραβήξαμε το ενδιαφέρον, τότε δεν έχεις παρά να μάθεις ακόμα περισσότερα και να ενημερωθείς στο 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα «Η Αρμονία της Γιόγκα» που διοργανώνουν (14 & 15 Οκτωβρίου) ο Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας και το «Light of Yoga» στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ελληνικού (33η Οδός 2) που βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από το μετρό της περιοχής. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 42 μαθήματα (εργαστήρια διαφορετικών συστημάτων γιόγκα από διακεκριμένους δασκάλους) και 7 ομιλίες-διαλέξεις για τα οφέλη της. 

Επιπλέον, θα υπάρχει εκθεσιακός χώρος 15 περιπτέρων με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν το τρίπτυχο γιόγκα-υγεία-ευεξία! 

Η συμμετοχή και για τις 2 ημέρες κοστίζει 10Ε.