5 λόγοι που δεν πρέπει να κάτσεις σπίτι σου την Τετάρτη!

2017-09-27

Απλά και περιληπτικά:  

Λόγος #1:

Οι 23ες Νύχτες Πρεμιέρας του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας!

Σήμερα θα δεις: τη Ντανιέλα Βέγκα στο «Μια Φανταστική Γυναίκα», τον frontman των Mogwai Στιούαρτ Μπρέιθγουεϊτ «Χαμένο στη Γαλλία», την Παουλίνα Γκαρσία στην «Έρημο», έναν ανυπέρβλητο κινηματογραφικό «Θησαυρό» δια χειρός Τζον Χιούστον, και την Ίμοτζεν Πουτς και το «Donnie Darko» ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στη μεγάλη οθόνη!

Περισσότερα εδώ: https://www.aiff.gr/imerologio/?date=27/9/2017

Λόγος #2:

Η συναυλία του "Μαζί για το παιδί" με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Ηρώδειο. 

Και καλά θα περάσεις και θα κάνεις και το καλό!

Λόγος #3:

Δεν έχεις λεφτά ε και; Πήγαινε να δεις την Ελένη Βιτάλη και το Νίκο Ζιώγαλα δωρεάν στο Δημοτικό Πάρκινγκ των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη Κορυδαλλού!

Λόγος #4: 

Η Δημοτική Πινακοθήκη Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη "Ντίνος Κατσαφάνας" διοργανώνει μηνιαία μαθήματα ιστορίας της τέχνης που απευθύνονται στο ευρύ κοινό, με παρουσιάσεις που περιλαμβάνουν ψηφιακή προβολή, σχολιασμό πηγών, βιβλιογραφική ενημέρωση και συνοπτικές σημειώσεις.

Δωρεάν συμμετοχή, απαραίτητη προεγγραφή στο τηλ. 210 4913588 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση pinakothiki.nikaia. rentis@gmail.com.  

Λόγος #5:

Το Big Swing Party στο Lost and Found στις 21.30 (χωρίς είσοδο παρακαλώ!)

Το Big Swing είναι η Τεταρτιάτικη παράδοση των Lindy hoppers. Ξεκίνησε το 2008, όταν δεν υπήρχαν οργανωμένες βραδιές για swing χορό και είναι πλέον ένα καθιερωμένο social dance night στην Αθήνα. 

Ακόμα και αν δεν ξέρεις να χορεύεις swing, μην διστάσεις: Έλα να δεις από κοντά πώς χορεύεται το Lindy hop και μη φοβηθείς να "τσιμπήσεις" κάποιον από την ομάδα για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα! 

LOST AND FOUND Κεραμεικού 53 Τηλέφωνο: 2105246564